background

tulisan bergerak

♥HYE ,WELCOME TO MY BLOGGER OKIE ..THANK SEBAB FOLLOW ALIN AND SUDI MEMBACA BLOG ALIN ♥

Translate

Saturday, 23 June 2012

???

 yang buat pis tuw  name diey  Nur dahida  dalila binti Roslan ... mase tuw diew kat SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN JASIN (smkj) . mase tuw jugak dah akhir tahum pon.. sebb tuw leh mcm2 orang buat..besepah mcm  rumah lak..  diew my mak cik you know... diew spoting gan senua.. semua mesti adew musuh korang pon adew musuh gakkan??  diey rapat gan kakak aq.. chatekkan diey...and banyak lah keistimewaan diey... 
Always Miss My SAYANG

Tuesday, 19 June 2012

My LIve

              HELLO ,korang sorry dah lame tak on cause busy sanagt  and penat..korang penah rase x?? 
mase tuw korang MENGANTUK SANAGT  kat mane2 apew yg korang akan buat??  kalau aq kan aq tahan jew.. nak buat mcm mane kan .. eeremm ... apew apew pon THANX okey for your help..


                            now i happy ..Thanxx you all..       *_~
Always Miss My SAYANG

Sunday, 17 June 2012

my auty

 
                okey korang nilahmak cik aq yg HOT tu nutty skyes huhu...yg baju kuning tu... diew lah mak cik KESAYAGAN adik ,kakak aq... diew baik jugak apew kite orang nak die bagi.. aq bagi conth nak iskrim diew beli, nak masokkan gmbar diew suroh ambek gambr  pastu diew masokkan kat fb.. CHANTEK LAK TUW...  

                                       okey itu peragai diew ^^
Always Miss My SAYANG

birthday

   
                         korang penah meyambut hari jadi x?? saye penah tau nenek  saye yg meyambut dan   family jew  .. orang yg meyanbut mak , nenek ,busu.abang kakak adik ,pak teh  biase jew...tapi tak lah meriah sangt .... nasib adew orang yg nak saport alin klau tak.. x peh lah.. dok diam jew kat situ .thanxx lah juga pada family kan.. nenek saye yg tua pon ingat tarih lahir saye ..TERHARU PULAK..thanz okey cause sudi bace post saye .. :)
Always Miss My SAYANG

Saturday, 16 June 2012

thanxxx and everthging !_!

                            okey korang WELCOME TO MY BLOGGER okey Alin nak ckap niew klu adew silap kate atau apew _apew pon alin minta maaf tau .. banyak sebb2 nyer...alin nak ucapkan thanxx sebb like my comment or anything okey harap faham okey ..Lagipon banyak kesalahan yg alin telah lakukan terhadap friends2 sekalian ...

                             klau adew silap ejaan harap faham....ejaan nyer ko thanxx for read my post !~

Always Miss My SAYANG

Friday, 15 June 2012

My Friends ..

          hai friends hari nie hari yg paling best in the world cause bnyak orang baik gan aq.. you my friends sangat baik dan periang... best adew kawan mcm tuw.. aq harap korang pon adew best friends seperti aq nie... lau aq tak tau buat nie adew yg bantu aq.. best tau adew kawn nie..! thanxx my friends at school and  facebook . 


Always Miss My SAYANG

Hello, please Follow me ♥ thanx